Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 400 g |
brambory | 400 g |
cibule | 1 ks |
slanina (špek) | 50 g |
škvarky | 1 lžíce |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
pepř | špetka |
sůl | 1 lžička |
kysaná smetana | 3 lžíce |
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Postup: Špagety dáme vařit do dostatečného množství osolené vody - na tři litry vody... zobrazit recept
Postup: Česnek oloupeme a společně s chilli papričkami rozmixujeme na pastu. Pokud máme... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA